Post by saysigimansde on Mar 8, 2022 13:18:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz primgemleri kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Blockman Go 2022 version ▞▞▞
Blockman Go არკადული tanp
Ben çok beyendim bu benim 2. yazisim oyuna bayıldım kesinlikle tavsiye ederim ÖNE çıkması Için rastgele jomdcnfskmfvfenmgneslkgjrwljfrhwe3tjgjwelgjberfgkjberfgjlsefgnjlfjgsebgkrrejgbktrjegbterjkgbfergkjbrsfgkjbtgrnbrfegjkbfsgknhsfrgkmfrebvorsfbgksfgbkjsrfboerjgbnrfsgbıjerfbgıjgrrhsojtbkgrtjbkvjfrbjoveoghevjebfrıjrevnıvjdbıdjvsbvfıjdsbvırjrsbvıjrtebgjıetvrbıjfrdjvdrfjıfvfdbfdıfjvbfıdfvubdjfrvbıjvffbıvfrjdbıvjferbvıfjrebgıjdrbvıjsrbgıjrebgıjdsbgıerjtgnknfdzgbmdfz vsjdtng tsrjs g fsrj vjte3v
Oyun mükemmel ama şu an o sabibim oyuna giremiyorum ve başka hesap da açamıyorum yumurta vars ve yatak vars da şey oluyoooo
Sky Wings: Pixel Fighter 3D Arkade wmgu
oyun çok iyi ya
Blockman go oynayamıyorum neden demek istedim ama oynayamıyorum Minigames giriş yap kabul et tamam lütfen benim için düzelt ve bu internet sorunu ve gecikme değil.
Android için Blockman GO Blocky Mods, ücretsiz ve güvenli indirme. En güncel Blockman GO Blocky Mods sürümü.
Bende oyuna girmiyor çok uzun süre bekletiyor ben oynayamıyorum ama sizi büyüleyemeyecek güzel bir oyun bu yüzden yıldız verin lütfen daha hızlı girsin bu kadar bekletmeyin
Neden iki yıldız verdim çünkü WWE School simülatöründe 21 milyon jeton aldığımda ve sat düğmesine tıkladığımda 31 milyon yerine 1 milyona ulaştı lütfen düzeltin
İki yıldız bc güncellediğimde acc'ımı kaybettim, oturum açamıyorum, bu yüzden bu hatayı düzeltin acc'a ihtiyacım var😡😡
İki yıldız vermemin nedeni ile bir video izleme bumuş gibi bir de puanımı kırıyor ama bunun dışında bir şikayetim yok oyun kalitesi
Neden 2 yıldız verdim? hackerlar yüzünden. ve aynı ülkeden olmayan arkadaşlarımla oynayamam! ve birçok hata için bu çok saçma!! düzelt ve 5 yıldız vereceğim.
Oyunu yükledim ama reklamlarda ki hibi bir oyun oynamayı oynamayı sildim
Oyun çok iyi ama pro oyuncular var seviyem 2 3 adam 40 seviye ya da biraz aşağı seviye seviyemize göre oyuncular yapabilirler
Lütfen eğlenceli etkinlikler ekleyin, her zaman aynı ama farklı kıyafet
Ben bu oyunu uzun oynuyor çok güzelum ve bence bu oyun
Blockman Go Arkade lvfu
Oynaması eğlenceli bir oyun, ancak bazı bilgisayar korsanlarını hacklemek için yasaklamanız gerekiyor, çünkü gerçekten sinir bozucu, onları uçarken veya zıplarken görmeye devam ediyorum, özellikle hapisten kaçış ve diğer bazı oyunlar.
Hicbir șekilde açmayacak bunu 1 gun icerisinde düzeltmezlerse kötü olacaklarse
Oyun Çok çokkkk güzel,ama görüntü kalitesi pek iyi değil. Üste çıkması Için rastgele şelalesi = NajjqjqjjjqkqkqlankaksjsjjsksksnsjJQJQNQNJAKAJAJSKSKSNJSISIWOWOSISJJDJDJDJDJDJDJDJJDIEOOEOEOEOEOJZNZBDIOEOSNHSIWIWJWJISJSSJIEIEOEISJSHUSISIOSJSJJSJSJJISO9SOEHHSISOSEOJSJISSIJSNSJISOEJENHZYUZIEJEHSUXHURIIEIRIIRIE9EL KIŞIMIZDANSINDIR
Bu oyun benim şimdiye kadar oynadığım en kötü oyun, bilgisayarda oynayamazsın eğer Blockman'ı bilgisayarıma gitmek istiyorsam, Blockman'i kurduktan sonra oyuna devam etmek için git diyor, bu yüzden Blockman'i kurduktan sonra aynı şeyi tekrar söyle ve tekrar düzelt lütfen ben sadece bilgisayarımda oynamak istiyorum
Oyunda 30 canlı alev ve güçlü kılınçli oyuncular atiyosun düşmüyor yenide kalkıyor çok sinir bozucu çok o hileleri düzeltmenin ki yanı tatiyla oynayalım adamım atıyorum yere vurmuyorum yatakta gerçekma önemli olan şey oyuncuyu fırlatmak atiyonda büyüdüğünde ile zıplıyor 2 tane tane vuruyo oluyon olmessede alevden oluyo 3 4 deyil ya 10 oyunda en azı 8 tane var olmassada ben değilgormemisimdir ya bu berbat yaa hile mi ne bu yaa
Tamam çok eğlenceli Lilin ama, Beni kapattı ve şifremi istiyor ve hatırlamıyorum. Lütfen bunu düzeltir misiniz ve bana en az bir kez giriş yapabilir misiniz? Sonra soru şeyiyle giriş yapmaya çalıştım ve şifremi E-posta ile sıfırlamaya çalıştığımda uygun olmadığını söyledi. Lütfen bana en az bir kez giriş yapın lütfen bu benim en sevdiğim Oyun
Çok kötü oyun parası Abicim oyun ana tuz parası kazanılamıyor. Her ünlü ünsüz eşyası ana para kazanılıyor. Burda yok öyle dünya. Bu sorun düzeltilmezse yorumum değişmicek. Gcube'nin her yerde kazanılmadığını kötüleyeceyim bu oyunu.
Harika bir oyun ama yeni bölge güncellemesi çıkınca artık arkadaşlarımla oynayamıyorum Çünkü ne zaman arkadaşımı davet etmeye çalışsam o her zaman çevrimdışıdır lütfen bunu düzeltin ya da güncelleyin lütfen size yalvarıyorum
Grafikler bile oyundan çıkmak istememe neden oluyor ama zor bir his yok =) sadece oyunun içindeki oyunları daha iyi hale getirin çünkü bir oyuna girdiğiniz anda bir boşluğa düşüyorsunuz ve farklı bir oyuna ışınlanıyorsunuz
2 puan verdiğim için özür dilerim blokçu git ⭐ çünkü bilgisayar korsanları bunu düzeltirse, bilgisayar korsanını yalnızca 3 ayda oturum açtıklarında yasaklayan bir otomatik yasaklama yaparsan harika olur, saldırıyı yok etmek için yeterli zamanın olacağını biliyorum
En güzel ama çok güzel blok varsa eğer daha iyi olabilirse iyi olabilir ve herkes olabilir di iyi dünya çapında olabilir belki de herkes olabilir di her dünyadan her şey olabilir ellisi şimdi toksit ESGM SGK jzhzbzh olabilirzjzjjzjzjjsjaj sjjshshsj yönetimzjzjjsja sjjshshsj yönetimzjzjjsja sjjshshsj yönetimzjzjjsja sjjshsh olabilir ve iyi durumda daha fazla puanlı bul ve hacet kalabilir Herkesi ve herkesle oynayabilir ve ayrıca Temerrüt faizi hakkında ayrıca hükmedebilir ve herkesle sınırlı yönetilebilir ve herkesle ilgili olabilir.
Gerçketen oyunları harika bir oyun ve play store de tüm oyunlarında eklemişler içinine ve hepsi orijinalna benziyor gerçekten harika olacak yok başka bir şey
Oyun güzel ama para yatıranlarıR keşke para yatırımları olmasa herkes kendi emeği ile oynasa önde gelen rastgele IDNRIXJDIFHEIFJISKWMRHFISOKEHIDORNFUSOKRHFOEKFHFIOENFHCIEKRHCUDKHFUXOEKFHFIEKHFUXOENDHUEFJFUCOKENFUENDYJHFIOENFHCIEKRHCUDKHFUXOEKFHFIEKHFUXOENDHUEFHFIEKHCIEKFJCUEKFBCUKENFUCOD
Hiç beğen madim Çünkü game indirim yor nolur bunu düzeltin tema tmodfgddfggf yggxhdhxhxjsgdgfhhdgdhdhdhdhdhdhhxhxgdudhxbchdjdhjdjfjfhfhchcjfjdhxhjdhdjdhfjdjfhfhfjfjjdjdyfhddbdhfgjruffhhfhdhdhhdhfhdhdhfhhfhdhdhdhdhhdbdhdhdhdbbdbdhdhdbbdbdbdbdbdbdb
Güzel bir oyun ama... Zombi bulaşmış, yatak savaşları, skyblock vb oyunlarda aksaklıklar var Ve yatak savaşları olan ana oyunda harabe işlevi var ve sadece liç harabesi olan oyuncular oyunu kazanıyor easyley ben PvP'de iyiyim ama bu değeri yok çünkü liç veya gcube olan kişiler adil olmayan güce sahipler 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
Fena değil ama hackerlar oyunu mahvediyor bu oyunun anti hacklere ihtiyacı var ve hataları düzeltin bu yüzden lütfen bu oyunu düzeltin
Minecraft için para ödemek istemeyen insanlar için iyi bir oyundur. Bu oyun aynı zamanda ücretsiz bir oyun için gerçekten çok iyi. Harikadır, tavsiye ederim.
Ben bu oyunu 10 senedirum ve çok beyendim oyun içinde 100 tane oyun var bence bu oyun engüzel oyun Ama bazı bazı sorunlar var 1. Oyunda elmas küp çok zor geliyo ve insanlar ı uçuyo söyleyim hile indirmişler yani TNT tek te böyle uçuluyo arkadaşlar ama ahlaki bozmak yok çıldırtmaya davamke bro 2. Bed wars sı çok seviyorum ama insanlar hemen çat çut pat küt derken öldürüyorlar canın biraz atması lazım 3. Yani son şu altın küpleri bankadan kıradi kartlarıyla dikkat çekiyorlar
En iyi oyun bu, 4-5 senedir thif oynuyorum ama yeni hesap açtım sormak istedim sadece toprak zırhı tamir edebilir misin çünkü el aksesuarları birbirine bağlı, teşekkür ederim
oyun güzel bazı oyunu minecraft arkadaşları ve roblox'dan kopyalamış diyorlar.Arkadaşlar neyle alakalı değil bence hem rastgele yorumlamıyor. oynuyorumama tek sorun çok rusyalı var türkler parti kurmuyor azerbaycanlılarda NEYSE ÇOKĞ GÜZELĞ OYUNLARIĞĞ BAYILIYORUMĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ❤👌
v2.15.1 güncellemesi geldiğinde oyundaki hataları DÜZELTeceğini düşündüm ama bu sadece eskisinden daha kötü bir hale getirmedi bir oyuna katıldığımda yüklenmesi çok zaman alıyor ve asla yüklenmiyor ve oyun Bu oyunu düzeltmezsen bu iğrenç uygulamayı sileceğim!!!
rastgele hfhghhghvztuvyifyuvcygjyukfcgyiudttgjucghh7jnhihfcjiiïvjudyytu rastgele yaptım inkönce tahmini tanıyalım benım adım Derin ve 1. sınıfındanım 6 yaşındayım bitti. OYUN güzel ama inmedi baybay şimdi başka OYUN indiriyom
Güzel ama hezabimi giremiyorum ve yeni hezap açamiyorun
Keşke kötü sözler söyleyen veya hackleyen insanları şikayet edebilseydiniz, Ama yine de Oyun harika! Grafikler biraz daha iyi olsa ve her gün 3 veya 5 ücretsiz g küp ekleyebilseydiniz iyi olurdu ama umarım bu inceleme dikkat çeker!
Bu oyunu gerçekten seviyorum ama pek çok bilgisayar korsanı şimdi yatak savaşlarında ve bg ekibi dikkat etmiyor
Bu oyun harika! Oynaması çok eğlenceli ama artık farklı bir ülkeden oyuncularla oynayamayacağınız yeni güncellemeyi pek sevmiyorum. Lütfen blokçu gidin, farklı ülkelerden arkadaşlarımla tekrar oynayabilmeyi gerçekten çok isterim. Bedwars/tnt etiketiyle uçan oyuncular oldu.
İki tane vermemin nedeni, yatak savaşları lobisinde gecikmeme neden oluyor ve o kadar çok güncelleme var ki, bana çok fazla mb ve biraz sindirici geliyor ama oldukça iyi bir oyun çünkü discord oyununda bir arkadaşım var:>
Bu grafikler çok gecikmeli lütfen normal olsun
Çok güzel bi oyun. Ama oyundaki gcubeleri sadece para ile alabiliyorsunuz. orijinal sorun çözülebilir.