Post by saysigimansde on Mar 8, 2022 13:12:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати багато ключів ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2 2022 version ▞▞▞
нескачуйте бо в глазе джинджира сидіт маняк про шу нескачуйте тупі розробочики
Ця гра дуже мила, смішна та ряжа 😘 Мені подобається ця гра, і це дуже весела гра, але я думаю, що є деякі доповнення, але ми можемо вирішити цю проблему, вимкнувши Wi-Fi. Тому ця гра ідеально підходить для мене, і я думаю, що вона ідеально підходить для всіх. Люблю це. 😍
Я знаю дажи у Анжели и у тома и фсех и ето осінь апасно для дітей
Цікава
Найкраща гра, будь ласка, не кажіть, що реклама продовжує з’являтися такою, якою є гра
Майже щодня мої діти щодня грали в цю гру
не знаю
Це хороший додаток для розваг
Моя дитина любить це
ця гра в порядку, але 1 краще
Справжний кот лутший 💩💩💩💩💩💩💩💩💤💤💤💤💤💤💤👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Чому ця гра не скачується на мій телефон? Щоб я знала мало пам’яті, але щоб будь-ласка ця гра займала менше пам’яті і я можу використовувати всі фото та відео та всі ігри! А пока одна зірка. Виконаєте моє прохання тоді буде п'ять зірочок
Ну вау та просто класссс
Фуфуууу
Гарно
Розмовні ігри - це супер 👌👌💜💛💚💖❤👄
Бо того
Люди тe що ви пишете про айфон цe нe правда!!!!!!!!
Вау просто супер
Хахаха так мило! Імбир!😚😍
оч прик ігри ухожі вать за котиком грати ігри і святкувати день народження найбільше всього мені сподобався зібрати частини пазла
еххх я грав у веселіші ігри
там маник пидафил не скачай ету гру пажалуста
Ця гра хитає. Чудово, приголомшливо, весело
Njzhxgxhg nzhzym hahaha ننوونبابنرت٧رنهينيعرغيبنتباينعنيايهتيتثاثزحيتهيزحيتليهزحيتلين
найкраща гра в моєму житті я так люблю цю гру я дуже люблю цю гру! це смішно, це весело, і я люблю цю гру, і ти можеш зробити тканину
Game Memasak Mania Cewek-cewek Simulasi ebof
Я б оцінив її на 5 до н.е., вона дійсно допомагає моїй сестрі їсти каші, і це дуже хороша гра, не так багато реклами, вона дійсно найкраща
я використовую, щоб грати в це
Це дійсно погано, що нічого не робить, це нудно
Це не так добре
Було наче нічого не робити або що-небудь
Talking Ginger 2 გართობა bqar
Люди кажуть, що в його очах є людина, яка може переслідувати вас і чи можуть викрадені діти, діти можуть загубитися або вкрадені в цього хлопця, тому, будь ласка, не беріть це для себе і своїх дітей, інакше ви можете втратити їх і подбати про себе та своїх дітей, щоб їх не викрав той хлопець в очах Джинджер, тому, будь ласка, не дозволяйте цьому трапитися з вашими дітьми, і якщо у вас є фотоапарат, ви можете зателефонувати в офіс і показати їм, як вони потрапляють до вашого облікового запису та будинку, щоб офіс-старший може прийти, щоб заарештувати викрадача
Весело грати
це так гарно і дивовижно, але його звук мене завадить 😇😇😠😠😠😬😤😥😦😆😆😆😇😇
Там и вправду сидит маньяк
Мені подобається у мене є майже всі говоряті несае тільки нецікавих 😍😍😍😍
Це добре, я люблю це, але там є 4 оголошення для мене 1w1, але я ставлю цьому 5 зірок!!!! Також мені було нудно, і ця програма зробила мене добре. ... . . . .
Ця гра така гарна, я так люблю цю гру😍❤
коли зайшла котик мені радій
Я прекрасна людина. це гарний час, щоб tlur той же час. У мене чудовий день